Cégünkről

Napenergia-alapú megoldások teljes körű kivitelezése világélvonalbeli szakemberektől, kibővíthető garanciával.

Fiatal, elhivatott és profi szakemberek

Az AlpinSun egy fiatal, elhivatott és profi szakemberekből álló csapat, mely a legkorszerűbb napelemes megoldásokat kínálja világszínvonalú alpintechnikával. Cégünk 2020 júliusában alapult, és azóta is folyamatosan bővül.

Teljes körű szolgáltatás

Teljes körű szolgáltatásunk Magyarország egész területén elérhető. Ügyfélként mindent ránk bízhatsz az előzetes felmérésektől kezdve az engedélyeztetésen át a napelemes rendszerek szakszerű telepítéséig, a karbantartásig és a későbbi ellenőrzésekig. Alapelvünk, hogy az AlpinSun minden projektje ugyanazt a maximális figyelmet és precizitást kapja, és kiemelten fontos számunkra az ügyfeleinkkel való rugalmas együttműködés. Mindegy, mely szakaszánál tart a projekted, bármikor állunk rendelkezésedre!

Energiatakarékosság és hulladékmentesség

Az energiatakarékosság és hulladékmentesség a cég belső működésében is vezető szempont, ahogy magánemberként is hiszünk a fenntarthatóságban. Az AlpinSun projektjeit ezért nemcsak szakmai sikerként könyveljük el: jó érzés tudni, hogy minden egyes betelepített napelemrendszerrel egy zöldebb világhoz járultunk hozzá.

AlpinSun. Az első lépés egy fenntartható jövő felé.
Weszp Viktor
Alapító, Projektmenedzser

A Szent István Egyetemen szereztem gépészmérnöki diplomát, megújuló energia szakon. A napenergia hasznosítása számomra végtelenül izgalmas terület, ami folyamatosan megújul és ezzel is motivál. Az AlpinSun alapítójaként fontosnak tartom, hogy lépést tartsunk a fejlesztésekkel, és minden újdonságot elsőként alkalmazzunk. A cég projektmenedzsereként pedig minden folyamatot végig kísérek az előzetes felmérésektől az engedélyeztetéseken át a napelemes rendszerek telepítéséig. Nagy öröm számomra, hogy egy zöldebb jövőért tehetek nap mint nap, és büszke vagyok rá, hogy az AlpinSun égisze alatt ilyen friss, lendületes és profi szakemberekből álló csapattal osztozhatunk a projektek sikerén.

Csörgő Ádám
Alapító, Ügyvezető

10 éve vagyok ipari alpinista, ezalatt lehetőségem volt kamatoztatni a tudásomat Magyarország teljes területén és külföldön is. Releváns szaktudást szereztem távközlésépítésből, favágás, faápolás területeken. Villanyszerelő végzettséggel is rendelkezem, melynek hála átlátom a napelemtelepítés teljes munkafolyamatát. Az AlpinSun alapítása előtt Magyarország piacvezető energetikai cégénél dolgoztam napelemszerelőként. 6 éve foglalkozom napelemek telepítésével, mialatt számos technikát és márkát megismertem. Ezekből a tapasztalatokból épült fel az AlpinSun, ahol alapelv, hogy mindig a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb eszközökkel dolgozunk. Ügyvezetőként sem száműztem magam az íróasztal mögé, napi szinten járok ki terepre.

Berecz Brigitta
Marketingvezető

A pályafutásomat a kreatív szférában kezdtem grafikus végzettséggel: 6 évig egy budapesti nyomda vezető grafikusa voltam. Itt szereztem gyakorlatot a folyamatszervezésben, és közben az is megfogalmazódott bennem, hogy szeretnék jobban elmélyülni a marketing és a kommunikáció területén. Azóta is imádom, és minden újdonságra, tanulási lehetőségre igent mondok! Egy olyan környezettudatos generáció tagja vagyok, akinek fontos a fenntarthatóság: magánemberként is szüntelenül keresem az okos, környezetkímélő megoldásokat. Ez a friss szemlélet és lendület hajt az AlpinSun marketingvezetőjeként. Célom egy olyan ügyfélcentrikus, modern és kommunikatív márka felépítése, ami etalon a piaci szereplők számára.

Kivitelezőcsapataink

Büszkék vagyunk rá, hogy a kivitelezőcsapataink tagjai országszerte elismert napelemtelepítők és villanyszerelők

Elsőosztályú eszközökkel dolgozunk, minden szükséges technológiából csakis a legjobbat biztosítjuk szakembereink számára. 

Kollégáink minden kivitelezés során segítőkészek és proaktívak, mindig a legjobb megoldást keresik az ügyfeleink számára. A legtöbben rendelkeznek ipari alpinista végzettséggel is, így a legextrémebb helyszínekre is telepíteni tudják a napelemrendszereket.

A teljes kivitelezőcsapat

Az AlpinSun sokszínű és fiatal csapat, ahány munkatársunk van, annyifélék vagyunk. Ami összeköt: profizmus, környezettudatosságban való hit és az elhivatottság a szakmánk felé.