Szolgáltatásaink

Ha kérdésed van vagy konzultálni szeretnél, keress minket bátran!
Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.

Kivitelezés

Napelemek telepítése teljes körű szolgáltatással – a tanácsadástól kezdve a felszerelésen át a meglévő napelemrendszerek felújításáig, karbantartásáig mindenben számíthatsz ránk! Professzionális alpintechnikát és kizárólag a legjobb eszközöket alkalmazzuk.

Karbantartás

Időről időre – elsősorban megelőzési céllal – szükséges a napelemrendszer felülvizsgálata, karbantartása. Igény esetén korábban telepített napelemes rendszerek állapotának felmérését és átvizsgálását is vállaljuk.

Szerviz szolgáltatás

Meglévő, már működő vagy meghibásodott napelemrendszerek javítását is ránk bízhatod – garanciával vállaljuk!

Villanyszerelés, érintésvédelmi felülvizsgálat

A napelemrendszer telepítéséhez szükséges villanyszerelési munkálatok (mérőhely felújítása, villanyóracsere és adminisztráció), és a napelemrendszer érintésvédelmi felülvizsgálata, melyet érdemes rendszeresen elvégezni az időjárási viszontagságok miatt.

Napelemek és kiegészítők kiskereskedelme

Napelemek és szükséges kiegészítők kiskereskedelmével is foglalkozunk: piacvezető márkák napelempanelei, inverterei, kampók és sínek, elektromos autó töltő is kapható nálunk. Utóbbit azért is ajánljuk, mert jelentősen növeli az ingatlan értékét – a tervezéstől az engedélyeztetésen át a felszerelésig és szervizelésig ránk bízhatod!

Tetőre árnyékot vető elemek szakszerű eltávolítása

Hogy semmi se árnyékolja be a napelempanel működését! Kiegészítő alpintechnikai szolgáltatásként csapatunk eltünteti a napelemes rendszert beárnyékoló ágakat, tárgyakat (pl. használaton kívüli antenna).

Tervezés, engedélyeztetés

A napelemrendszer telepítéséhez szükséges előzetes felmérés, megvalósíthatósági tervjavaslatok, az egész projektet lefedő, részletes árajánlat készítése. Már meglévő napelemrendszerek esetén is vállaljuk az engedélyeztetéshez szükséges tervek elkészítését és a hivatalos folyamat lebonyolítását.