Tény, hogy a lakosság számára ideiglenesen megszüntették a hálózati visszatermelés lehetőségét, azonban azoknak a cégeknek, kisvállalkozásoknak, egyéni vállalkozásoknak, akiknél a munkavégzés nappal történik és a megtermelt napenergiát azonal feltudja használi most mindennél jobban megéri napelemre váltani.

Célunk, hogy minden vállalkozás számára megtaláljuk azt a megoldást, amivel minimálisra csökkentheti a üzemeltetés költségét. Mindemellett szeretnénk hozzájárulni a környezettudatos zöld jövőért.

KIKNEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN?

GYORS MEGTÉRÜLÉS

FŰTSÖN GÁZ HELYETT VILLANNYAL

A földgáz ára megsokszorozódott, amennyiben anyagi megfontolásból szeretne átállni a gázüzemű rendszerről villanyra jelezze felénk és kikalkuláljuk, hogy hogy tudja a lehető leghatékonyabban csökkenteni költségeit norvég paneleinkkel és fűtő klímáinkkal. 

CSÖKKENTSE ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGÉT

Váltson gázüzemű rendszerről elektromosra, amely energiaellátását kitudja termelni egy megfelelően megtervezett napelemesrendszerrel.

Napelem megtérülés kalkulátor

Számolja ki velünk, hogy mennyi időn belül térülne meg napelemes rendszere.

Kérjen ajánlatot cége számára!

Az adatok megadása után szakértő kollégánk 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot, a személyre szabott kalkulációval kapcsolatban.

Ha kérdése van, kérjük hívjon minket az alábbi számon: +36 70 413 55 22

Referenciáink

Teljeskörű napelemes ügyintézés

Az engedélyeztetési folyamatot és az energetikai vizsgálatot teljes egészében átvállaljuk.

Térképünk segítségével

Leellenőrizheti, hogy az előzetesen kikalkulált rendszer mely hónapokban termel majd a leghatékonyabban az évszakok váltakozását figyelembe véve.