Adax Neo elektromos fűtőpanel – 1400W, Fehér

Dizájndíjas, színes norvég fűtőpanel

Az Adax Neo elektromos fűtőpanel egyesíti és teljesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket a fűtés világában. Kecses, korszerű kivitelét 2008-ban Norvég Dizájndíjjal honorálták. Ha egy teljesen egyedi, minden enterirőrbe kiválóan illeszkedő, színes és fiatalos fűtőpanelt szeretnél, válaszd az Adax Neo-t!

A továbbiakban megismerheted az Adax Neo típus további, egyedi jellemzőit. Ha a fűtőpanelek konkrét méreteire és áraira vagy kiváncsi akkor görgess lejjebb! Bármi egyéb kérdéshez állunk rendelkezésre és kérd árajánlatunkat!

Figyelem: A megnövekedett megrendelésekre való tekintettel a beüzemelést Budapest területén tudjuk csak vállalni, vidékre pedig GlS futárszolgálattal kitudjuk küldeni.

Ha nem találod a webshopban a neked megfelelő kivitelt, irj nekünk az ajanlat@alpinsun.hu e-mail cimre.

110000 Ft

Adax Neo elektromos fűtőpanel – 1400W, Fehér

Hova ajánljuk?

Ha nem találod a webshopban a neked megfelelő kivitelt, irj nekünk az ajanlat@alpinsun.hu e-mail cimre.

Fürdőszobai panelek

  • Szigetelt, normál belmagasságú (alacsonyabb, mint 3 m) épületekbe.
  • Modern életterekbe, ahol a kellemes meleg mellett fontos az egyedi megjelenés is.
  • Irodákba, üzlethelyiségekbe, szalonokba.
  • Kiemelten igényes enterirőrökbe.

Gyári cseregarancia és Garancia Plusz szolgáltatás

A gyártó minden Adax Neo fűtőpanelre 5 év cseregaranciát biztosít. Ezen felül +3 év javítási garancia vásárolható az Adax Neo panelekekre, ennek díja bruttó 8000 Ft panelenként. A Garancia Plusz szolgáltatást az adott fűtőpanel kosárba helyezése után tudja megrendelni.

Dizájndíjas megjelenés

Az Adax Neo 2008-as megjelenése óta több jelentős dizájn díjat is nyert különböző lakberendezési kiállításokon. A felhasznált anyagok magas minősége, a különleges és letisztult formavilág, valamint a többféle választható szín garantálja, hogy a fűtőtest a lakás berendezésének a szerves részévé váljon. A meleg levegőt kiengedő nyílások a panel tetején, rejtve találhatóak, így a letisztult formák erőteljesen hatnak.

Az Adax Neo a piacon egyedülálló módon bármilyen színben rendelhető, így bármilyen stílusú helyiségbe könnyen beilleszthető. A színek elérhetősége és ára az alábbiak szerint alakul:

Alapszínek listaáron, raktárról

Egyedi színek felár ellenében, 3-5 hét szállítási határidővel

Az egyedi szín felára: 15 000 Ft/panel (bruttó).

Bármilyen szín választható a RAL színskáláról. A rendelésnél a pontos, 4 számjegyből álló RAL színkódot szükséges megadni.

A RAL színek egyedi gyártásban készülnek! Hosszabb (max 3-5 hét) szállítási határidővel számoljon, valamint ezekre a színekre nem vonatkozik a 14 napos visszavásárlási garancia!

Digitális, programozható termosztát

Az Adax Neo beépített, digitális kijelzőjű termosztáttal rendelkezik. Amikor felszereli és bekapcsolja a fűtőpanelt, az azonnal képes fűteni a helyiséget. A hőfok szabályozható a panel oldalán található gombok segítségével. A készülék ekkor is ki-be kapcsolva tartja a beállított hőfokot.

A termosztát ezen kívül az alábbi funkciókkal is rendelkezik:

  • Napi/heti program
  • Gyerekzár
  • Nyitott ablak érzékelése